Kino


Salongfestivalen 2010 er historie, men opplevelsene har satt avtrykk!

 

Inn i granskauen god festival skrev Lokalavisa Sør-Østerdal om Salongfestivalen 2010, og det kan arrangøren skrive under på. Ikke mindre enn 60 fenomenale og sterke formidlere, hver på sitt felt, stilte opp for fellesskapet og ga oss en ubeskrivelig og eventyrlig kulturreise vi ikke glemmer med det første. Ei heller glemmer vi aktørenes entusiastiske holdning overfor hverandre – hvordan de løftet hverandre fram, la konkurransen til side og gledet seg oppriktig over mangfoldet som ble formidlet. Det oppleves ikke mange plasser i dag!


Dokumentasjon er viktig fordi det handler om å dele, inspirere og la seg inspirere. Altfor mange dyktige kulturformidlere forblir ukjente for folk flest på grunn av deres sterke lokale tilknytning. Siden Kultursalongen har et sterkt ønske om at flere skal finne fram til disse formidlerne, har vi valgt å legge ut en rikholdig videodokumentasjon fra årets Salongfestival på Kultursalongens YouTubekanal: (Klikk på linken og følg instruksen. Av sikkerhetsmessige årsaker blir du først bedt om å åpne et nytt vindu.)

 

http://www.youtube.com/user/KULTURSALONGEN

 

Når høstmørket senker seg over heimen, håper vi videoklippene kan omdannes til glede, inspirasjon og ny kreativitet for deg som ikke var så heldig å få ta del i årets spennende KulTurTur!

 

Velkommen til en uforutsigbar, eventyrlig, mangfoldig og intim Salongfestival 2011 !