Salongfestivalen 2011 forløste Fagerhøi Humanistisk Senter!

To sentrale representanter for Kvænsk & Skogfinsk kultur!

Arrangøren har flyttet til Søre Osen i Trysil...En strålende festivalhelg forløste ideen om et humanistisk senter!


Salongfestivalen er i ferd med å finne sin form og er livskraftig som aldri før...! Nå skal den videreutvikles under overbygningen Fagerhøi Humanistisk Senter.

 

Arrangøren har kjøpt Hammeren leirsted og vil utvikle eiendommen som Fagerhøi Humanistisk Senter der kunst & kultur skal være viktige døråpnere til en åpen og framtidrettet humanisme som samler. Med på flyttelasset følger Kultursalongen og Salongfestivalen som fortsatt vil driftes idealistisk i framtida. Det var sårt å forlate Schulstad Østre som sådde det første frøet , men Fagerhøi gir oss en unik mulighet til å videreutvikle vårt kulturelle arbeid for menneskeverd, miljø og mangfold! Uten dere, som har støttet Kultursalongen og hatt tro på dens visjoner, hadde ikke kjøpet vært mulig. Fagerhøi Humanistisk Senter åpnet offisielt på menneskerettsdagen lørdag 10. desember 2011, og bød på et spennende og sammensatt kulturprogram.
 
www.humanistisk-senter.com

Velkommen til en sosial møteplass for kunst & kultur i kraft av en framtidsrettet humanisme som samler...!Salongfestivalene er grundig dokumentert på Kultursalongens YouTube-kanal: http://www.youtube.com/user/KULTURSALONGEN?feature=mhee