Tro, Kjærlighet & Håp...

Fagerhøi ligger på toppen - fotografert fra vestsida av Osensjøen.

Velkommen til Salongfestivalen & Søre Osen, Trysil, i 2012!
SALONGFESTIVALEN 8. – 10. juni

Kulturfestivalen som ivaretar kulturelt og biologisk mangfold!


Fra mennesker – til mennesker!

Kultursalongen legger vekt på at nettopp DU skal trives...
 


For fjerde året på rad har Kultursalongen gleden av å invitere deg til Salongfestivalen – en ekte, alternativ og grønn kulturfestival som ivaretar kulturelt og biologisk mangfold. Arrangøren har stor tillit til at kunst & kultur kan være viktige spydspisser i kampen for Menneskeverd, Miljø og Mangfold – bærebjelkene for festivalen!

Årets tema: Tro, Kjærlighet & Håp 

Arrangør: Kultursalongen

Festivaladresse: Fagerhøi Humanistisk Senter, Hammeren, 2428 S. Osen 

Solrike Fagerhøi ligger i skogfinsk område, omkranset av naturskjønn villmark med vakkert utsyn over Osensjøen. Her er rike muligheter for jakt, fiske, padling, badeliv og rekreasjon. Liker du å bevege deg på sykkel, kan vi anbefale Osensjøen rundt – en tur på ca. 7 mil. Selve bygningsmassen utgjør 600 kvadratmeter med kafé (Fagerhøis lille scene), rom for overnatting og adskilte dusjfasiliteter. I andre etasje ligger Halldis-Salen som benyttes til større arrangementer og kunstutstillinger. Festivalcamp på området. 

 

**********

 

Vi må aldri miste troen og håpet på at det nytter å engasjere seg - nytter å slå tilbake mot urettferdighet og utbytting av mennesker. Solidaritet & kjærlighet er livgivende og kraftfulle byggematerialer. Sammen kan vi bygge broer og veier som er fundamentert for å tåle framtidas påkjenninger. Omgitt som vi er, av en økende forbruk og grådighetskultur, ligger utfordringen i å mobilisere tilstrekkelig med anleggsarbeidere og gartnere. Du er hjertelig velkommen til å bli en del av Salongfestivalens univers og fellesskap...

Kanskje vi ses?


Salongfestivalen fortsetter med å støtte "kuprosjektet" - et verdighetsprosjekt for de aller fattigste kvinnene i Uganda. Se link til Kerwdaprosjektet på festivalsida. Så langt har givergleden resultert i Miss Poetry & Miss Fagerhøi. Årets mål er Miss Trysil!

www.kultursalongen.com
www.humanistisk-senter.com