Progrockgruppa ULLSOKK til Salongfestivalen 2010!

ULLSOKK definerer seg som et rockeband og ikke "jenteband som spiller rock....Gled dere for dette kommer til å ta av!!!!!
Ekte norsk ULLROCK!

ULLSOKK er et fyrverkeri av et rockeband med klare musikalske ideer, trøkk og teknisk driv alderen tatt i betraktning. Definerer sjøl musikken som ullrock – en blanding av mye rart jentene har plukket opp på veien. Ble dannet 2005, og har spilt konserter siden høsten 2006. Holder for tiden til i Oslo, og har entret scener som: Smuget i Oslo, Aalborg Ungdomsringen Musikkfestival i Danmark, LuciaRock i Fredrikstad, KjellernRock i Ski, Musikkfest og Garage i Oslo. Ullsokk planlegger en Ep i løpet av vinter’n. I dag består bandet av:

Sara Marie Blichner, vokalist fra Ås
Andrea Barsnes Undset, gitar fra Langhus
Kristiane Brudevoll, gitar fra Moss/Drammen
Ingvild Holm Tellesbø, trommer/piano fra Langhus
Ida Karina Kann, bass fra Langhus


http://www.myspace.com/ullsokkullsokkULLSOKK videre til Norgesfinalen
på Rockefeller 8. mai!


Emergenza er verdens største musikkonkurranse for up and coming bands. Senere i år vil vinnerne fra Norge, Sverige og Danmark delta på den store nordiske finalen på Debaser Medis i Stockholm. Siden mars har 100 norske band deltatt i innledende runder. Ullsokk er videre fra semifinaler i Emergenza og spiller i Norgesfinalen på Rockefeller 8. mai! Skulle ikke forundre Salongfestivalen om disse jentene går av gårde med seier’n!!!

http://www.emergenzanordic.com