Geir Gitarpsykopaten Klatran, Oslo, til Salongfestivalen 2010!

Geir har et spesielt forhold til Jan Eggums viser....Trubaduren Geir Gitarpsykopaten Klatran er nok et uskrevet trubadurblad for de fleste, men ikke etter Salongfestivalen 2010!

 

Når man har foreldre som spiller orgel, er det kanskje ikke så rart at en liten gutt på fire også har lyst til å prøve... Ved inngangen til ungdomsårene viste det seg derimot at det var fars gamle Hagstrøm gitar, samt Lillebjørn Nilsens gitarskole, som skulle bli Geirs følgesvenn i årene som fulgte. 23 år gammel begynte han for alvor å utforske gitar'n og Jan Eggum, og siden den gang har det gått slag i slag…:

Jobbet som pubtrubadur i ca 3 år fra 1994 til 1997. Har etter det hatt gleden av å spille med folk som Preben Olram, Per Willy Aaserud, Henry Nunne Holden, Stein Bull Hansen, Tore Moren (i band som ungdom), Nipe Nyrèn for å nevne noen…

I dag spiller Geir mest alene og presenterer et blandet repertoar… alt fra Jan Eggum til Deep Purple… Selv om musikk er musikk, er det melodiøse låtskrivere som Paul Simon, Beatles, Jan Eggum, Lillebjørn Nilsen etc. som ligger hans hjerte nærmest!

Med sin særegne stil, innlevelse og driv kan man ikke unngå å bli sjarmert. Vi gleder oss! Og ønsker du ikke å vente til 12. juni, kan du sjekke ut Geirs kanal på YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=b8Z0jIepToQ