Florrie & Nattergalene, Oslo, til Salongfestivalen 2010!Har du'kke peiling på jentene som ikke lar seg pelle på nesa, men treffer deg rett i magen?

Det er Florrie & Nattergalene det - bandet det ”groover” av…

 

Florrie & Nattergalene spiller rhythm&blues, soul og blues med tyngde, overbevisning og erfaring. Jentene i bandet har holdt sammen siden 1983. De har spilt på blues-, jazz- og rockeklubber, de har entret store scener og scener der det ikke har vært plass nok til dem alle, de har deltatt på utallige festivaler (blant annet Notodden Blues festival), og har også vært på turné utenlands. I 2002 overtok Arne Dehke bassen. Han er en av "gammelgutta" i Oslos R&B-miljø.  Metch O'Malley, med lang fartstid i flere band, kom inn som ny trommeslager i 2008. Bandet teller nå 8 musikere.

Florrie & Nattergalene er et typisk klubb-band, og trives godt på små scener i trange svette lokaler der kontakten med publikum blir nær. Repertoaret er en blanding av gamle rhythm & blues/soul-låter, og nye låter skrevet av Torunn Wikstrøm. Alt framføres med innlevelse, glimt i øyet og trøkk. Blåserrekka som består av trompet, sax og trombone, trår også til som korister.

Bandet ledes av vokalist Torunn Wikstrøm og holder til i Oslo. Florriegitarist Karin Knudsen og vokalist Torunn WIkstrøm spilte på 60-tallet i Red Hot Peppers, den gang kjent som Club 7s jenteband. Torunn har vært gjestevokalist i mange andre band, og gjestet i sin tid også scener sammen med sin bror Arild Wikstrøm.

Florrie & Nattergalene ga ut sin første CD, Room for you, i desember 2001. Alt materialet er skrevet av vokalisten Torunn Wikstrøm.

Bandet består av:
Torunn Wikstrøm - hovedvokal
Christin Aas - gitar
Karin Knudsen - gitar, vokal
Arne Dehkes - bass
Metch O'Malley - trommer
Mona Haugerud - altsax, vokal
Ragndi Holt - trompet, vokal
Lena M. Petterson - trombone, vokal


http://www.florrie.no