EVIG POESI med Smart 9000 til Salongfestivalen 2010!

Evig Poesi er prosjektet til rapperen Smart 9000


 

Evig Poesi har lang fartstid i norsk hiphop og har i løpet av de siste årene levert både sterke tekster og undergrunnshits!


Evig Poesi er prosjektet til rapperen Smart 9000 som opprinnelig kommer fra Tønsberg, Vestfold, men har holdt til i Oslo de siste 9 årene. Gjennom talløse liveopptredener og bidrag på andre utgivelser, ikke minst som produsent, har han bidratt til å sette Vestfold på det norske hiphopkartet. I 2001 kom "Åndelig Føde EP", etterfulgt av "Drekka Melk EP" i 2003 og så albumet "I Krig og Kjærlighet" i 2006. Fokuset i musikken ligger på ærlighet, også i situasjoner og på temaer som ikke er "kult". Evig Poesi produserer som regel musikken selv og legger vekt på musikalsk helhet, ikke bare beats med rap over.

På scenen og i studio drar han derfor med seg venner og kollegaer etter hva som passer. Spiller mye live, enten som Evig Poesi, med electronica-bandet Rektor, med Definite eller med sine venner i Ville V eller Kolon. Smart 9000 har siden 1999 produsert for og jobbet med en rekke artister i Norge, så vel som i USA. 

Lytteeksempler finner du på: 


http://www.menacemanagement.no

http://www.youtube.com/watch?v=56YW8gRSch0
http://www.evigpoesi.com
http://www.myspace.com/evig.poesi
Og skulle noen lure på hvem Smart 9000 er, heter han Jon Petter Etnestad!