Noen praktiske opplysninger hører med...


Dagspass inkludert filosofibrunsj kr. 650.-

Barn under 12 år kr. 0.-

Betalingsterminaler!

Kulturelle opplevelser må nødvendigvis koste penger. Kultursalongen vil revurdere prisen hvis sponsorinntekter tilsier at det er forsvarlig. Eventuelle inntekter fra festivalen tilbakeføres i sin helhet til Kultursalongen, og benyttes til framtidige salonger.

Sporty festivalgjester kan campe kostnadsfritt på området!

Vi ser helst at du melder fra om du ønsker å delta på brunsjen, men ingen betingelse i år.

 

Festivalkunstner:
Vi har vært så heldige å få billedkunstner Lasse Harbitz fra Oslo til å ta turen til Hernes. Under Salongfestivalen kan du spasere i salonghaven og nyte fargesprakende kunst i det grønne… Bildene er til salgs!


Lys & Lyd er i trygge hender hos:
Erik Hornberg fra ABC-Lyd, Elverum


Skulle du ha behov for å strekke på beina, tilbyr Kultursalongen salg av:


- Mat fra Bakken Øvre Gårdsmat på Løten
- Vin, øl & mineralvann
- Lokale kvalitetsprodukter
- Salongfestivalens T-skjorter


Kultursalongen ønsker å slå et slag for resirkulering av bøker, og mener bøker skal leses og ikke støves ned. Grip sjansen og få ryddet opp i overlessede bokreoler!

Har du bøker du ikke lenger benytter, fortrinnvis bøker innenfor kultur/skjønnlitteratur, kan du ta dem med på festivalen og bytte med andre bøker du finner i ”Bruktbokboden”. Ønsker du å gi bøker til formålet, er du hjertelig velkommen til å gjøre det. Ring oss, så kommer vi og henter bøkene. God bok!

 

Uten frivillige hjelpere, ingen Salongfestival!

Ønsker du å stille som hjelpemannskap i Salongkorpset, byttes hjelpsomhet med opplevelser. Din hovedoppgave blir å se til at gjester og artister trives og får en flott dag under festivalen på Schulstad Østre. Gi oss tilbakemelding så raskt som mulig! Hver arbeidsøkt skal ikke overstige 4 timer.

Under festivalen er det ikke kjøpepress. Ta gjerne med lunsjkorg eller benytt våre lokale griller. Og husk for all del noe å sitte på!

I tilfelle regn, vil filosofibrunsjen foregå inne på Schulstad Østre. Resten av arrangementet flyttes til Norvang grendehus like ved Hernes skole.Velkommen til en umøblert Salongfestival 13. juni!