Sjamanen Lars-Erik Lie inviterer til trommereise...

Klikk på foto


Ønsker du å være med på en reise i dine indre landskaper, kan du ta del i sjamanen Lars-Erik Lies trommereise under Salongfestivalen! Han deltar også med foredraget: "Menneske, ånd, natur":

”På mange vis har det moderne mennesket effektivt fjernet seg selv fra naturen. Vi frykter alt vi ikke kjenner, enten det er rovdyr, skumle insekter, eller en mørk granskog om natta… Samtidig har vi også ”mistet” oss selv og søker svar alle andre steder uten å finne noe. Løsningen er kanskje FOR enkel for oss?”, sier Lars-Erik Lie, som fortsetter: ”Vi er alle ’ett’. Vi kommer alle fra jorden, fra den samme energien. Vi kan ikke leve uten jorden, men setter vi pris på den? Sier vi noen gang takk?...” 

Foredraget tar utgangspunkt i vår relasjon til naturen og vår frykt for naturen og det ukjente. Underveis gir han noen gode råd og tips som kanskje gir deg noe å tenke på, eller til og med ett nytt syn på naturen, ånd og menneske…! Du er hjertelig velkommen til å ta del i Lars-Eriks filosofiske og lærerike tankeverden. Etter foredraget er det avsatt tid til spørsmål og meningsutveksling.


 

Lars-Erik Lie kommer fra Trysil og har alltid vært interessert i natur, fiske, skog og dyreliv, men også i kampsport, Qigong, paranormale fenomener, åndelighet med mer. Startet å trene kampsport i 1990 og Qigong i 1998, og trener fortsatt disse artene den dag i dag. En tragisk hendelse i familien tilbake i 2007 åpnet opp for en åndelig kontakt, og etter dette forandret mye seg. Året etter ble han fortalt at han skulle ha en ”sjamantromme”, og da den kom i hus, tok ting helt av. Lars-Erik ble involvert i alt fra healing, ”åndereiser” og husrens (fjerne dårlige energier), til å ”rense” folk for energier, eller ta dem med på trommereiser i den magiske Trysilskogen. Nok av rare hendelser til å fylle en hel bok…

Lars-Erik Lie kan kontaktes gjennom sin hjemmeside: http://www.thespiritwalker.net  eller via telefon 466 828 13.